Home  »  Over ons

Over Schoot Natuursteen

Schoot Natuursteen bestaat sinds 1914 en is daardoor het oudste natuursteenbedrijf van Doetinchem en omstreken op gebied van gedenkstenen en bouwelementen.

In onze eigen werkplaats wordt het ruwe materiaal verwerkt tot de meest uiteenlopende producten. Net als bij de inkoop, wordt in de productie de nadruk gelegd op kwaliteit. In de showroom kunnen wij u talloze toepassingen van natuursteen laten zien. Tevens kunt u ook een kijkje nemen in onze steenhouwerij, zodat u kunt zien waar het echte vakwerk plaatsvindt.

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, werken we met korte lijnen, waardoor we snel kunnen inspringen op uw wensen. Dat werkt niet alleen prettig voor onszelf, maar zeker ook voor u als klant.

Levering en Garantie

Het vakwerk door ons geleverd, is gekoppeld aan de garantiebepaling van de ABN (Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven). De ABN heeft een gedragscode waar haar leden zich aan moeten houden. Zo bent u o.a. verzekerd van heldere afspraken, flexibiliteit en specialistische kennis. Een veilig gevoel!

.

1947

Na de verhuizing van de (Oude) Terborgseweg naar onze huidige locatie aan de Fabriekstraat te Doetinchem.